EN
Kabeh Kategori

Cut Sarung Tangan Tahan

Sampeyan kene: Omah>Products>Cut Sarung Tangan Tahan

6005B Grey Cut Level 5 Black Pu Coated Glove

Ventilate

Bobot elastis lan abot banget

Kualitas nyandhang lan resistensi luh

Genggeman lan ketangkasan sing apik banget

Kode : 6005B

Ukuran : S / 7, M / 8, 9 sizes ukuran liyane bisa disesuaikan)

Werna : Inti sarung tangan tahan abu-abu 、 PU Ireng

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan tahan potong

Ora Ana

6005B

Material

HPPE, Poliester, Nylon, PU, ​​Nitrile

Size

S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu, ijo, abang utawa khusus

Knitting

13/15 Gauge Glove Knit Seamless Knit with Cut Resistant Technology

Feature

Manset elastis, gratis DMF, Genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung, Kinerja anti-potong sing apik

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388;ANSI, ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 250 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Dirancang kanggo macem-macem aplikasi ringan ing lingkungan sing garing utawa konduktif, luwih becik kanggo para pekerja sing butuh level, sentuhan lan presisi sing luwih dhuwur tinimbang sing ditawakake sarung tangan saiki.

Uga cocog kanggo aplikasi sing digunakake sarung tangan katun utawa ora ana sarung tangan sanajan ana risiko kerok, lepuh lan ciloko ringan.

PANALITEN
Contact Us