EN
Kabeh Kategori

Sarung tangan ESD

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung tangan ESD

Serat tembaga PU sarung tangan

Nggawe

Bisa dicuci lan ekonomi

Kode: 2306P

Ukuran: S / 7, M / 8, L / 9, ukuran liyane bisa disesuaikan)

Werna: inti sarung tangan anti-statis, PU putih, warna liyane bisa disesuaikan)

Kinerja: Anti-statis kanthi konduksi lemah, Indeks: 10 ^ 3-10 ^ 5Ω

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

Copper Fiber Pu Palm Gloves Characteristics

Digawe saka teknik rajutan nilon sing tanpa ambegan.

Dilengkapi palem nganggo lapisan PU.

Pas banget saka konstruksi rajutan

Kelas resik 10000 - 1000

Kurang lemu tangane nganti suwe kanggo nyandhang

Mudhunake lapisan lan bledug

Sawit ditutupi PU kanggo genggeman luwih apik

Bisa digunakke maneh, bisa dikontopasi

Kasedhiya ing macem-macem ukuran

Ati-ati:

Aja nggunakake bahan cucuk sing ngemot peluntur

Sampeyan bisa dicuci ing 40ºC kanthi bahan cuci netral

Aja kontak langsung karo saiki sing lentur

Aja hubungi bahan ing ndhuwur 70 ℃

Aja nggunakake bahan pencuci oksida klorin

Informasi Kanggo Pesenan:

Jeneng Product

COPPER FIBER PU PALM GLOVES

Item No

2306P

gauge

13G

Liner

Nylon + Tembaga

Opsi lapisan

Polyurethane (PU),

Nitrile (NBR)

PVC dll

paket

1pair / polybag,

10pasang / bunder,

1000pair / bale

300 pasang / karton

MOQ

3000pair

CE

wektu kiriman

25 dina sawise mbayar mudhun

Layanan Kita:

Professional service and prompt replies will be done in 12 hours;

Suitable recommendation for you to choose best suitable products;

Strict Quality Control to ensure raw materials to final package before delivery are up to standard;

Flexible production line meets customers' small order demands;

Compatitive price,High efficiency&Outstanding managements make production costs down

APLIKASI

Assembling LSI,VLSI,Semiconductors,as well as computers and precise instruments

To prevent miscellaneous disturbances or accidents due to static electricity

Assembly work in Electeonics,Optics,Tele-Communications,ect

PANALITEN