EN
Kabeh Kategori

Sarung tangan ESD

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung tangan ESD

Intine Serat Sarung tangan Serat

Rapi

Air-permeable

Kandhutan

Antistatic

Ketenangan paling luweh lan kabecikan

Kode: 2306

Ukuran: S / 7, M / 8, L / 9, ukuran liyane bisa disesuaikan)

Werna: inti sarung tangan anti-statis

  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

Apa wae sarung tangan ESD / Anti statis

Sarung tangan anti-statis (ESD) minangka campuran serat konduktif lan sintetik sing luar biasa. Nyegah ngrusak statis kanthi sepasang sarung tangan sing mbantu sampeyan bisa nindakake sing paling apik.

Sarung tangan Anti-statis (ESD) nolak bledug ngempalaken biaya elektrostatik nalika nangani bahan rawan statis alus lan sensitif. Sarung tangan anti-statis (ESD) bisa terus-terusan, mbuwang statis kanthi aman. Konstruksi rajutan lancar kanggo kecekapan, sensitivitas lan taktik nyuda lemes ing papan kerja. Sawit lan driji dilapisi nyedhiyakake genggaman, abrasion lan resistansi sing luwih unggul. Perawatan bali lan ambegan anti-bakteri ningkatake rasa adhem lan kesegaran. Benang sing ditetepake ndadekake gratis.

Sarung tangan anti-statis (ESD) cocog kanggo teknisi sing asring kerja ing komputer utawa nangani peralatan sensitif statis - semikonduktor, pemasangan komputer, PDP, LED, LCD, ponsel lan pemasangan PCB. Sarung tangan bisa dicuci, tahan bahan kimia, banyu lan sinar ultraviolet kanggo macem-macem panggunaan. Kinerja anti-statis (ESD) bisa ditrapake kanggo kabeh sarung tangan tahan.

Copper Fiber ESD Gloves Features

ESD knitted glove with conductive copper filament

Digawe saka teknik rajutan ambegan, ora katon.

Pas banget saka konstruksi rajutan

Kelas resik 10000 - 1000

Kurang lemu tangane nganti suwe kanggo nyandhang

Mudhunake lapisan lan bledug

Bisa digunakake minangka sarung tangan jeroan

Bisa digunakke maneh, bisa dikontopasi

Ati-ati:

Do not use detergents containing bleaches

Sampeyan bisa dicuci ing 40ºC kanthi bahan cuci netral

Avoid direct contact with elastic current

Do not contact materials above 70 ℃

Do not use chlorine oxidation detergent

Information For Orders:

Jeneng Product

COPPER FIBER GLOVE CORE

Item No

2306

gauge

13G

Liner

Nylon + Tembaga

Coating Option

Polyurethane (PU),

Nitrile (NBR)

PVC dll

paket

1pair/polybag,

10pairs/bundle,

1000pairs/bale

300 pairs/carton

MOQ

3000pair

CE


wektu kiriman

25 days after the down payment

APLIKASI

Elektronik, Papan Sirkuit Dicithak, Assembling, Telekomunikasi, Semikonduktor, Solar, CD / DVD, Otomotif, Optik, Farmaseutika, Film, Pertanian, Restoran, Hotel dll .Purih nyuwun tawaran khusus kanggo jumlah pesenan gedhe.

PANALITEN