EN
Kabeh Kategori

Sarung tangan ESD

Sampeyan kene: Omah>Products>Sarung tangan ESD

2305P Antistatic Carbon Fiber Pu Palm Coated Glove

Kode:                                   2305P

Material:                                Polyerter + Serat Karbon

Pelapisan:                                 sawit

Ukuran:                                     S / 7, M / 8, L / 9 (ukuran liyane bisa disesuaikan)

Warna:                                  Anti-static glove core,white pu(other colours can be customized)

Resistivitas lumahing:                10 ^ 6-10 ^ 8 ohm / sq


  • Description

  • aplikasi

  • Inquiry

  • produk Related

DESCRIPTION

jeneng Product

Sarung tangan sawit ESD utawa pas

Ora Ana

2305P

Material

Poliester, nilon, serat karbon, serat tembaga, PU

Size

XS, S, M. L, XL, XXL utawa khusus

Werna

Ireng, putih, abu-abu utawa khusus

Jinis dilapisi

PU dilapisi ing telapak tangan utawa driji

Liner

13/15/18 Gauge Polyester / Nylon / Carbon / Copper Liner

Resistensi lumahing

10 ^ 6-10 ^ 9

Feature

Manset elastis, bebas DMF, genggeman sing apik, Kinerja abrasi sing kuat, rajutan Mulus, Bernapas ing punggung

Logo

Nyithak layar sutra lan nyithak transfer panas, welcome kanggo nggawe logo sampeyan

Sample

free

Certificate

EN 420; EN388; ISO 90001

kapasitas

300000 puluhan saben wulan

paket

10 pasang / polybag, 300 pasang / karton (utawa dibutuhake)


APLIKASI

Elektronik, Papan Sirkuit Cetak, Perakitan, Telekomunikasi, Semikonduktor, Surya, CD / DVD, Otomotif, Optik, Farmasi, Film, Pertanian, Restoran, Hotel, lsp. Nyuwun penawaran khusus kanggo jumlah pesanan sing akeh.

PANALITEN
Contact Us