Njaluk ing tutul

Omah>aplikasi>Industri otomotif / mekanik

Industri otomotif / mekanik

Sampeyan bisa njaga awake dhewe kanthi aman lan nyegah bebaya sing ana gandhengane karo dipotong dening barang-barang sing ana ing sekitar sampeyan ing kantor.

Sampeyan bisa njaga awake dhewe kanthi aman lan nyegah bebaya sing digandhengake karo dipotong dening barang-barang ing sekitar sampeyan ing kantor. Elinga yen luwih saka yuta buruh pungkasane dikurung ing kamar darurat saben taun amarga ciloko tangan.

Skenario aplikasi liyane