EN
Kabeh Kategori

aplikasi

Sampeyan kene: Omah>aplikasi>Industri otomotif / mekanik

Industri otomotif / mekanik


Sampeyan bisa njaga awake dhewe aman lan nyegah beboyo sing ana gegayutan karo tumindak ing papan kerja. Elinga, luwih saka sejuta buruh mungkasi ing kamar darurat saben taun amarga cedera tangan.